Logo
);

For å styrke vår globale posisjon er vi nå på jakt etter en International Account Manager som vil få hovedansvaret for å utvikle vårt internasjonale distributørnettverk og B2B partnerskap. Her inngår det bl.a. at du skal utvikle våre eksisterende samt utvikle nye distributører globalt.
Høy kundetilfredshet står sentralt i stillingen og i den sammenheng vil du få ansvar for at våre kunder sitter på relevant lagerbeholdning samt oversikt over gyldig utløpsdatoer for produktene.
Andre sentrale oppgaver i stillingen er å utvikle salgs- og utviklingsplaner for eksisterende og fremtidige kunder med et eget salgsbudsjett for kundebasen.
Du vil også jobbe med markedsføring av selskapets digitale plattform, dette i nært samarbeid med salgs- og markedsavdelingen ved hovedkontoret.

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som har noen års erfaring med salg-/produktansvar samt meget gode resultater å vise til i form av produktvekst/resultater fra tilsvarende stilling. Det er en fordel om du har erfaring fra IVD/lab industrien men det er ikke et krav.
Du har gjerne høyere utdannelse innen markedsføring/økonomi og du ser på deg selv som en person med kommersiell teft som evner å jobbe med mange oppgaver samtidig.
Du har meget god kulturforståelse, sterke kommunikasjonsevner og du besitter svært gode språkferdigheter (skriftlig/muntlig) innen norsk og engelsk.
Vi ønsker også at du en dyktig lagspiller som motiveres av å oppnå gode salgsresultater.
Stillingen rapporterer til Global Sales and Marketing Manager.

SERO AS kan tilby konkurransedyktige betingelser, en variert stilling med selvstendige arbeidsoppgaver i et uformelt og inspirerende arbeidsmiljø som bygger på våre verdier; Dedikert, Etisk og Fleksibel. Selskapet tilbyr også svært gode pensjonsvilkår.

Spørsmål vedrørende stillingen rettes til Mercuri Urval ved Jon Bjørbekk, tlf: +47 975 59 035 eller Thomas Lund, tlf: +47 975 59 037.
Vennligst vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 15. august 2018.
Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

SERO AS er pionèren i bransjen og en av verdens ledende kontrollsera produsenter. Med mer enn 50 års fagtradisjon utvikler, produserer og eksporterer vi Seronorm og andre produkter til mer enn 60 land.
Produktene bidrar til laboratorienes kvalitetskontroll og sikrer riktige analysesvar verden over. I tillegg distribuerer vi utvalgte nisjeprodukter i Skandinavia, der SERO bl.a. leverer analyseutstyr (iFOBT) til de nasjonale befolkningsscreeningene for tarmkreft i Danmark, Sverige og Norge.
SERO AS er et solid familieeid selskap med rundt 50 motiverte ansatte, vi er lokalisert på Billingstad i Asker og vi har et datterselskap i Kina. Selskapet er i vekst og for 2017 hadde selskapet en omsetning på over 100 MNOK.

Find your productFor lot specific documentation enter the 8-digit number included in your user manual


Created with Sketch. My SERO

Need help?
We will assist you


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×