Logo
);

Praktisk jobb - teamarbeid - solid bedrift på Billingstad
Vi søker dyktig og trivelig kollega til Produksjonsteamet vårt. Vi har jevnlig behov for ekstra mannskap og ser etter deg som i utgangspunktet ikke søker fast stilling, men som noen ganger ønsker oppdrag i flere uker eller måneder sammenhengende, andre ganger mer sporadisk - og som setter pris på en fast oppdragsgiver.
Hovedoppgaver:
Fylling av produkter
Korking og etikettering
Lagerarbeid
Kvalifikasjoner
Du er god til å samarbeide, tar ansvar og jobber nøyaktig. Positiv og fleksibel og med stå-på-vilje. Du står på når det trengs og ser etter enklere måter å jobbe på. Erfaring fra arbeid i produksjon er en fordel.
Studenter: Vi trenger gjerne personer med ulike erfaringer, så også studenter oppfordres til å søke. Om du kan jobbe til litt ulike tider, liker praktisk teamarbeid og i tillegg ønsker å lære om produksjon av kvalitetskontroller, kan dette være midt i blinken. Det kan også være aktuelt med oppgaver i andre avdelinger, som Lab, FoU, Marked. 1. og 2. års bioingeniørstudenter oppfordres til å søke.
Ta gjerne kontakt med produksjonssjef Stefan Kernstock, tlf. 66 85 89 00 eller på [email protected] om du har spørsmål, eller send oss en søknad på [email protected] Se www.sero.no. 

 

Find your productFor lot specific documentation enter the 8-digit number included in your user manual


Created with Sketch. My SERO

Need help?
We will assist you


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×